خرید آب شیرین کن صنعتی

دستگاه آب شیرین کن صنعتی یا سیستم RO به منظور تصفیه و تولید آب با کیفیت از آب های شور و لب شور استفاده می شود. این دستگاه قادر به تولید آب شرب، آب کشاورزی، آب جهت آبیاری محصولات گلخانه ای، دامداری، پرورش ماهی، پرورش قارچ و ….. می باشد.

دستگاه آب شیرین کن برای تهیه ی آب مقطر مورد نیاز آزمایشگاه ها، بیمارستان ها و صنایع غذایی، شیمیایی، فولادسازی، پالایشگاه و پتروشیمی مورد استفاده قرار می گیرد.

در صورتی که میزان املاح، سختی و یا شوری آب زیاد باشد، استفاده از دستگاه آب شیرین کن نسبت به دستگاه های سختی گیر (رزین تبادل یون) ارجحیت دارد زیرا هزینه ی ساخت و بهره برداری دستگاه های سختی گیر برای آب های با سختی و شوری زیاد (بیشتر از ۲۰۰۰ میلی گرم در لیتر) چند برابر هزینه ساخت و بهره برداری دستگاه آب شیرین کن می باشد.

آب شیرین کن صنعتی

انتخاب بهترین دستگاه آب شیرین کن

بهترین دستگاه آب شیرین کن دستگاهی است که منحصرا برای نیاز شما طراحی ساخته شده باشد. دستگاه هایی که به صورت سری سازی و بدون توجه به کیفیت شیمیایی و میکروبی آب ساخته شده باشند، پس از مدت زمان کوتاهی از کار می افتند. پس بهترین دستگاه آب شیرین کن را از شرکت آبسان سازه آپادانا تهیه کنید. در این شرکت هر دستگاه با توجه به نیاز خریدار طراحی و ساخته می شود.

کاربرد دستگاه آب شیرین کن

دستگاه آب شیرین کن (سیستم Ro) در هر نقطه که کیفیت آب مورد نیاز از نظر شیمیایی مطلوب نیست می تواند به کار برده شود.

از جمله موارد کاربرد آب شیرین کن می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

  1. تهیه آب شرب از آب چاه های شور یا لب شور
  2. تهیه آب شرب از آب دریا
  3. تهیه آب مقطر برای آزمایشگاه ها، بیمارستان ها، و مراکز تحقیقاتی
  4. تهیه آب با کیفیت بسیار بالا برای صنایع بزرگ مانند فولادسازی، پالایشگاه، پتروشیمی، باتری سازی، صنایع شیمیایی، نساجی و….
  5. تهیه آب مناسب برای صنایع غذایی و آرایشی و بهداشتی
  6. تولید آب با کیفیت برای بخش کشاورزی و دامی، محصولات گلخانه ای و….
  7. بازیافت آب از فاضلاب شهری و صنعتی
  8. مزارع هیدروپونیک
  9. مزارع پرورش قارچ

آب شیرین کن حایر

نحوه عملکرد آب شیرین کن صنعتی

پدیده اسمز زمانی رخ می‌دهد که آب خالص از محلول نمکی رقیق از طریق غشا به محلول نمکی غلیظتر جریان می‌یابد. پدیده اسمز در شکل زیر نشان‌داده شده‌است. یک غشای نیمه تراوا بین دو محفظه قرار می گیرد.
“نیمه نفوذپذیر یا نیمه تراوا” به این معنی است که غشا برای برخی گونه‌ها قابل‌نفوذ است و برای برخی دیگر غیرقابل نفوذ است. فرض کنید که این غشا برای آب قابل‌نفوذ است اما برای نمک نیست. سپس یک محلول نمک در یک مخزن و آب خالص در قسمت دیگر قرار دهید. غشا به آب اجازه خواهد داد تا از طریق آن به هر دو طرف نفوذ کند. اما نمک نمی‌تواند از غشا عبور کند.

نحوه عملکرد آب شیرین کن صنعتی

آب از طریق یک غشای نیمه‌تراوا به سمت منطقه‌ای با غلظت بالاتر نفوذ می‌کند تا قدرت محلول را برابر کند. تفاوت ارتفاع نهایی بین ستون‌ها، فشار اسمزی است.
فشار اعمال‌شده که بیشتر از فشار اسمزی است، مسیر جریان آب را تغییر می‌دهد. از این رو اصطلاح اسمز معکوس به کار می‌رود.
سیستم اسمزی به عنوان یک قانون اساسی طبیعت تلاش خواهد کرد تا به تعادل برسد. یعنی تلاش خواهد کرد تا به غلظت یکسانی در هر دو طرف غشا برسد. تنها راه ممکن برای رسیدن به تعادل این است که آب از محفظه آب خالص به محفظه نمک دار منتقل شود تا محلول نمک رقیق شود.
شکل بالا همچنین نشان می‌دهد که اسمز می‌تواند باعث افزایش ارتفاع محلول نمک شود.
این ارتفاع تا زمانی که فشار ستون آب (‏محلول نمک)‏به قدری زیاد شود که نیروی این ستون آب جریان آب را متوقف کند، افزایش خواهد یافت. نقطه تعادل این ارتفاع ستون آب بر حسب فشار آب در مقابل غشا فشار اسمزی نامیده می‌شود.
اگر نیرویی به این ستون آب اعمال شود، جهت جریان آب در غشا می‌تواند معکوس شود و بر این اساس اصطلاح اسمز معکوس است. توجه داشته باشید که این جریان معکوس، آب خالص را از محلول نمک تولید می‌کند، زیرا غشا برای نمک قابل‌نفوذ نیست. به این ترتیب آب نمک توسط پمپ با فشار بالا به محفظه هایی که حاوی غشاهای نیمه تراوا هستند، پمپاژ می شود.
در اثر نیروی فشار، مولکولهای آب از غشاء نیمه تراوا عبور نموده و به عنوان آب تصفیه شده از محفظه خارج می شوند. آب نمک نیز که غلیظ تر شده است به عنوان پساب از محفظه غشا خارج شده و دفع می گردد.
بنابراین در فرایند نمک زدایی از آب، چند تجهیز مهم وجود دارد:
پمپ با فشار زیاد که فشار مورد نیاز جهت عبور آب از غشای نیمه تراوا را فراهم کند،
غشای نیمه تراوا تا آب را از نمک یا سایر ناخالصی ها جدا نماید،
محفظه حاوی غشای نیمه تراوا
تجهیزات دیگری که در یک اسکید آب شیرین کن مورد استفاده قرار می گیرند، جهت محافظت از غشای نیمه تراوا از گرفتگی و رسوب در نظر گرفته می شوند.

قیمت دستگاه آب شیرین کن

موارد متعددی در قیمت گذاری دستگاه آب شیرین کن موثر است. از جمله موارد تاثیرگذار در قیمت آب شیرین کن می توان به این موارد اشاره نمود:

  • میزان املاح آب خام، هر چه سختی آب خام و یا شوری آن بیشتر باشد، به دلیل استفاده از ممبران، محفظه و پمپ با فشار بالاتر احتمال بالا رفتن قیمت دستگاه وجود دارد.
  • میزان آب مورد نیاز تصفیه شده، هر چه کمیت و یا حجم آب مورد نیاز تصفیه بیشتر باشد، دستگاه بزرگتر بوده و لذا قیمت بیشتری دارد.
  • کیفیت فیزیکی یا میکروبی آب، اگر آب خام گل آلود بوده و یا آلودگی میکروبی و شیمیایی داشته باشد، به علت نیاز به پیش تصفیه هزینه ساخت دستگاه بیشتر خواهد شد.
  • نیمه اتوماتیک و یا تمام اتوماتیک بودن دستگاه، در صورتی که بخواهیم کلیه ی مراحل بهره برداری از دستگاه آب شیرین کن کاملا اتوماتیک انجام شود، هزینه طراحی و ساخت دستگاه بالاتر می رود.
  • برند تجهیزات مورد استفاده در ساخت دستگاه، استفاده از برندهای معتبر و اصلی (Original) علاوه بر افزایش کیفیت و عمر مفید دستگاه، می تواند سبب افزایش قیمت دستگاه نسبت به نمونه های معمول موجود در بازار شود.

آب شیرین کن پارس پویان

 دستگاه آب شیرین کن قابل حمل یا پرتابل (Portable)

با توجه به کمبود آب در مناطق مختلف کشور و شور شدن آب چاه ها به علت برداشت بی رویه، یکی از مشکلات شهرهای کوچک و یا روستاها، دسترسی به آب شرب مناسب می باشد. با توجه به اینکه دستگاه آب شیرین کن قابل ساخت در ظرفیت های مختلف ( از ۵ مترمکعب تا ۵۰۰ مترمکعب در روز) و بر روی یک شاسی می باشد، بنابراین می توان با اختصاص دادن یک کانتینر در یک تریلر ۱۸ چرخ، یک دستگاه تصفیه آب را به مناطق دچار مشکل آب حمل نمود.

آب شیرین کن گلخانه ای و کشاورزی چیست؟

دستگاه آب شیرین کن دارای غشاهایی نیمه تراوا است که در یک محفظه قرار می گیرند و آب شور توسط یک پمپ با فشار بالا به داخل محفظه پمپاژ می شود. آب شور تحت فشار زیاد از این غشای نیمه تراوا عبور نموده و جامدات محلول، مواد آلی و موجودات میکروسکوپی توسط غشا گرفته شده و آب تصفیه شده که به آب تولیدی (Permeate) شناخته می شود از دستگاه خارج می گردد (اسمز معکوس).
جامدات جداسازی شده همراه با مقداری آب، پساب سیستم را تشکیل می دهند که بایستی دفع گردند. دستگاه آب شیرین کن گلخانه ای و کشاورزی برای تصفیه آب های زیرزمینی و همچنین آب دریا و تولید آب کشاورزی، آب جهت آبیاری محصولات گلخانه ای، دامداری، پرورش ماهی، پرورش قارچ و ….. در مناطقی که آب با کیفیت مناسب در دسترس نیست، مورد استفاده قرار می گیرد.

تفاوت آب شیرین کن گلخانه / کشاورزی با آب شیرین کن صنعتی

اساس ساخت و عملکرد دستگاه آب شیرین کن گلخانه ای و یا کشاورزی، مشابه دستگاه آب شیرین کن صنعتی است. به این معنی که از همان پمپ، ممبران، پرشر وسل و سایر تجهیزاتی که جهت ساخت آب شیرین کن صنعتی استفاده می شود، برای ساخت آب شیرین کن گلخانه ای / کشاورزی نیز استفاده می شود و تفاوت این دستگاه ها در حساسیت و کیفیت آب تولیدی آنهاست.
با توجه به آنکه تحمل گیاهان مختلف نسبت به شوری آب متفاوت است، معمولا آبهایی با میزان جامدات محلول بین ۵۰۰ تا ۲۰۰۰ میلیگرم در لیتر در کشاورزی و آبیاری محصولات گلخانه ای قابل استفاده است. در حالیکه کیفیت آب خروجی از سیستم های آب شیرین کن صنعتی بایستی گاهی در حد آب مقطر باشد.

مزایای استفاده از دستگاه آب شیرین کن گلخانه/ کشاورزی

  • در مناطقی که آب سطحی یا زیرزمینی مناسب جهت استفاده در آبیاری گلخانه یا زمین کشاورزی در دسترس نیست، و یا آب های زیرزمینی موجود شور شده است، بهترین راه حل استفاده از دستگاه آب شیرین کن گلخانه / کشاورزی است.
  • این دستگاه ها در اندازه های مختلف قابل ساخت و ارسال به سراسر کشور می باشد. دستگاه آب شیرین کن قابلیت جابه جایی در سایت اصلی را دارا می باشد.
  • آب با کیفیت های مختلف مورد نیاز هر گیاه توسط دستگاه آب شیرین کن قابل تولید می باشد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با کارشناسان ما تماس بگیرید

تلفن: ۰۳۱۳۶۵۱۶۴۲۹ – ۰۳۱۳۶۵۱۹۳۵۲

مطالب مرتبط : تصفیه آب صنعتیسپتیک تانکچربی گیرتصفیه فاضلاب شهریتجهیزات تصفیه خانه